Cégünkről
  • pontosság, precizitás, szakértelem
  • korrekt árak, számlával dokumentálva, legálisan
  • széleskörű referencia műemlékektől a lakótelepi házakig
  • technológiai fejlesztések, ISO 14001:2005 tanúsítvány, környezetvédelem


A RenoGlas tevékenysége és céljai


cegunkrol 0-0

 

Célul tűztük ki, hogy meghatározó szereplői legyünk az építőiparnak olyan vállalatként, amelyik a takarékos energiafelhasználást választó ügyfelek számára értékőrző megoldást nyújt a nyílászárók megóvásán és felújításán keresztül. Megoldásunk hatékonyan javítja az épületek nyílászáróinak hőszigetelő-képességét és hozzájárul a jobb hangszigeteléshez. Az eredeti nyílászárok megtartásával védjük épületeink hagyományos építészeti megoldásait és formáit valamint jelentősen csökkentjük a kivitelezés költségeit. Így az energiafelhasználás csökkentése szempontjából elengedhetetlen ablakfelújítással hozzájárulunk a környezetbarát épületfelújításhoz.

 

Alkalmazottaink a munkavégzés mellett képzést kapnak, amely során megismerik és elsajátítják a RenoGlas ablakfelújítás módszerét és megismerik a vállalatnál elvárt magas szintű követelményrendszert. Szolgáltatásunk folyamatos ellenőrzésével biztosítjuk az elvárt minőségi szintet és gondoskodunk arról, hogy ha lehetőséget látunk rá fejlesztéseket hajtsunk végre.

 

Kiemelten fontos erősségünknek tartjuk, hogy munkánkat gondosan előre tervezzük és időzítjük, így ügyfeleink a lehető leggördülékenyebb kivitelezési rendszerben tudják igénybevenni ablakfelújítási szolgáltatásunkat. Az elvégzendő munkára úgy gondolunk, mintha saját ablakainkat újítanánk fel. Annak érdekében, hogy mindezt meg tudjuk valósítani, a kivitelezést megelőzően pontos és részletes tervet készítünk, melyben a műszaki tartalom és az elvégzendő feladatok szerepelnek.

Bízunk benne, hogy megkeres minket nyílászárói felújításának érdekében!
 

Milyen megoldást keres?